TIPURI DE ASTROGRAME

Exista mai multe tipuri de astrograme care pot fi abordate in cadrul consultatiei, in functie de problema care urmeaza sa fie analizata: astrograma natala, astrograma relationala, tema compusa relationala, astrograma previzionala, astrograma orara sunt uneltele lucru, fiecare dintre ele fiind detaliata mai jos.

Astrograma natala

Ofera o analiza a tuturor domeniilor vieţii personale-cariera, sanatate , relatii profesionale, relatii cu apropiatii, relatia de cuplu, copii biologici sau adoptati si relatia cu noastra cu ei, educatie, finante, scolarizare, hobby-uri, credinte, idealuri. Este studiul de bază.

Astrograma relationala

Studiaza compatibilitatea dintre două persoane, te ajuta sa il poti intelege mai bine pe cel de langa tine, te invata ce poti tu face pentru ca relaţia să fie armonioasa, iti dezvaluie care sunt punctele tari şi care sunt punctele slabe ale relaţiei, include pe scurt şi elemente ale horoscopului natal al fiecăreia dintre cele două persoane.

Astrograma relatiei de cuplu

Se numeste in astrologie tema compusa a relatiei. Se imbina harti natale ale celor doi parteneri de cuplu, ca o medie a celor doua astrograme natale, se practica pentru cuplurile deja formate, care pot fi considerate ca o singura entitate, a carei harta natala este harta compusa, astfel putem analiza caracteristicile relatiei de cuplu pe toate planurile vietii- finaciar, copii, modul in care este vazuta de ceilalti, integrare in societate, relatia cu in familia largita (parinti frati surori veri bunici de partea ambilor parteneri), prietenii cuplului, idealurile si crezurile cuplului.

Revolutia solara

Revolutia solara - pe un an - previziuni generale pe un an de zile, începând de la aniversarea datei de naştere până la următoarea aniversare, nu pe anul calendaristic.

Astrologie previzionala

Ofera ca si informatii predispoziţii valabile pe o perioada urmatoare de timp, decisa de client.

Astrologia orara

Se poate realiza o astrograma distinca pentru orice problema care ne preocupa. Cand am o intrebare concreta, din orice domeniu ar fi ea (financiar, profesional, relational, sanatate, parteneriate, scolarizare, etc) se poate întocmi o hartă astrologică, studiul acesteia conduce la o descriere exactă a situatiei analizate si a cursului evenimentelor legate de întrebarea pusă.