1. Prezentul document continând termenii și condițiile de utilizare ale site-ului eastrologie.ro (denumit în continuare „Termeni și Condiții”) stabilește care sunt condițiile în care orice persoană poate vizita ori accesa site-ul www.eastrologie.ro, ori poate utiliza în orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului. 

În înțelesul Termenilor și Condiţiilor:

  • „Site” înseamnă în continuare site-ul de internet https://eastrologie.ro/.
  • „Administratorul Site-ului” înseamnă în continuare S.R.L., cu sediul în București, Romania, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J, CUI RO, email contact@eastrologie.ro, telefon +40 727 316 765;
  • „Serviciul” înseamnă orice serviciu oferit pe Site, și/sau orice modul sau componentă a acestuia; „Utilizatorul” înseamnă în continuare orice persoană care vizitează sau accesează Site-ul, care își crează cont pe Site sau care dorește să utilizeze în orice mod sau utilizează efectiv Serviciul. 

Neacceptarea acestor Termeni și Condiții ori a oricărei prevederi din aceștia, astfel cum aceștia sunt formulate în prezentul act, atrage obligația Utilizatorului de a înceta de îndată accesarea Site-ului; accesarea sau vizitarea în continuare a Site-ului, a oricărei pagini din acesta și / sau utilizarea Serviciului, precum și a oricărei componente a acestora constituie o acceptare în întregime și necondiționată a Termenilor și Condițiilor și a oricărei prevederi din aceștia. 

Prin înregistrare Utilizatorul acceptă în întregime și necondiționat prevederile acestor Termeni și Condiții și înțelege să utilizeze Serviciul în strictă conformitate cu acestea. Utilizatorii înțeleg și acceptă că utilizarea precum și orice accesare sau vizitare în continuare a Site-ului, a oricărei pagini din acesta și / sau utilizarea Serviciului, precum și a oricărei componente a acestora constituie o acceptare în întregime și necondiționată a Termenilor și Condițiilor și a oricărei prevederi din acestea; neacceptarea Termenilor și Condițiilor de către Utilizatorii menționați mai sus atrage obligăția acestora de a înceta de îndată accesarea Site-ului. 

  1. Comanda online

Produsul pe care doriţi să îl comandaţi poate fi găsit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce conţine categoriile de produse, fie prin folosirea câmpului de căutare. În momentul în care aţi apăsat “Adaugă în coş” produsul va fi automat transferat în coşul de cumpărături. 
După adăugarea în coş a tuturor produselor pe care doriţi să le comandaţi, procesul de cumpărare se finalizeaza prin apăsarea butonului “Trimite Comanda” şi parcurgerea paginii de comandă. În pagina de comandă va trebui să completaţi următoarele:
              – Datele comenzii: Nume şi prenume
Cu ajutorul numelui de utilizator şi a parolei introduse, puteţi să vă autentificaţi pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/şterge profilul dumneavoastră sau a face comenzi ulterioare fără a reintroduce datele de contact. 

  1. Metode de plata
  • Plata online cu cardul prin sistemul securizat de plati online de la MobilePay.

MobilePay este un serviciu de plata sigur si usor care te ajuta sa faci cumparaturi online fara ca sa fii nevoit sa iti expui informatiile cardului de credit sau ale bancii nici unui tert, inclusiv MobilePay™. Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca MobilePay™ nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.

Cum functioneaza plata online cu cardul?

  1. Politica de livrare

Comenzile sunt livrate online in interval de maximum 5 zile lucratoare de la inregistrarea comenzii.

La finalizarea comenzii, veti primi un email de informare cu programarea dumneavoastra.

  1. Politica de retur

Renuntarea la servicii se poate face in maxim 24 de ore si returnarea sumei achitate in 48 de ore.